сряда, 3 септември 2014 г.

Back to school!

Здравейте, darkside- ъри! ❤️
Мисля, че това ще е последния летен пост, понеже на лятото му се вижда края.

Карираните ризи винаги ще си бъдат на мода. Съвсем случайно се сдобих с ризата, но съм изключително доволен от този факт. А за капак я хванах и в намаление. Изключително удобна е и съжалявам, че не си взех още една.
Да живее New Yorker!


Честно казано, този пост го планирам още от самото създаване на блога ми, но не бях попадал на тиранти.... до преди седмица, когато случайно минах покрай едно забутано магазинче около старата главна на Пловдив. Щом ги видях им се нахвърлих, а магазинчето се оказа доста интересно, понеже имаше доста интересни нещица.


Чантата не подлежи на коментар, защото е изключително стилна и просто щях да си прегреша религията, ако не я бях взел. Часовника е също от там, от неизвестното магазинче из центъра на Кърджали. . Все пак и в малки градчета като Кържали се намират интересни джунджурийки.


Късите панталони са в един от любимите ми тонове, подходящи за лятото. Добра идея е да бъдем възможно най- цветни през лятото, но до умерена степен. H&M, обожавам го. Лайк, половината ми гардероб е от H&M и New Yorker. Обожавам намаленията им. 
Кецовете са Bulldozer и са изключително комфортни. Имам два чифта и мисля, че скооро броят им ще се увеличи. Смея да кажа, че могат да се комбинират с почти всичко. Закупени са от Пловдивския, тъй наречен 'Гранд'. Мога да ви кажа и точно къде- на втория етаж, завивате на ляво и магазина им се вижда. :D

Фотографът отново е Денис и както винаги се справи чудесно!
Линк към страницата му:

За протокола съм подготвил няколко аутфита, с които скоро ще снимаме за блога!

До скоро, darkside- чета! ❤️
2 коментара: